torsdag 18. februar 2021

Vidensdeling – 6 veje til forandring og forbedring af din hverdag. På lang sigt.

Hvad er det vi skal, når vi gerne vil forandre vores liv, til det bedre. Der er altid et eller andet vi kan forbedre. Syntes du at alt er præcis, som du ønsker det, så er det jo bare fantastisk. og du behøver slet ikke læse videre.
Men er du en af os der ved, at vi aldrig bliver færdige med at lære. Eller bare ved at der er mere til os i kurven. At universets muligheder kun begrænses af os selv…Fortsæt bare.

Jeg har listet 6 af uendelig mange andre mulige veje til forbedring af vores hverdag.
Langsomme men langtidsholdbare måder til at finde tid, plads og rum til at skabe fundament for forandring(småt og stort) ….
De langsomme er dem der, tager lidt længere tid, men også stikker lidt dybere. Og ergo også giver på den lange bane. Og meget gerne i alle dine energi-legemer.
Fysisk, psykisk, mentalt, åndeligt.
1. Skab rytmer, struktur og vaner. Det giver plads, ro og tid.
2. Undersøg og udforsk dig selv. Lær dine kroppe at kende. Alle sammen. Evt ved at føre dagbog, tale med/om, stille spørgsmål til dig selv, om dig selv. Vær helt ærlig, du behøver jo ikke at dele alt med nogen.
3. Find fæller du kan sparre med. Og helst nogle med åbne øjne, hjerter og arme. Oprigtige, autentiske og tillidsskabende. Det er dine sparringspartnere. Samarbejdspartnere. Du finder dem med dit hjerte, din mavefornemmelse/intuition.
4. Opdag dine muligheder når de kommer. Det kan være via, folk der tager din opmærksomhed både på godt og ondt(det er dine spejle på skygger el lys), tilbud der dumper ned til dig, modstand og blokeringer på din vej.
5. Fjern støj fra dine omgivelser. Om end så minimere det så meget som muligt. Støj er alt det eller dem, vi underholder os med, som vi inderst inde godt ved er tidfordriv og intet reelt giver os eller fylder os op i vores livskvalitet. Det kan meget vel også have karakter af misbrug.
Det der bruges til at optage netop plads, tid og rum for det, som vi inderst inde ikke tør eller er klar til, at bruge plads, tid og rum på.
Et valg der må tages og er en forudsætning for at udføre noget, som helst af det her. Der er endnu en grund, som vi tager på et andet tidspunkt, men det handler om opmærksomhed på kvaliteten af vibrationer. Og lidt mere om misbrugsårsagen.
6. UPS!🙈🤣 En ekstra.
Bliv i din egen butik med mindre du inviteres ind i andres.
Det er her arbejdet udføres og det er her dit ansvar ligger.
Intet andet sted. (ud over dine små børn og dyr)
(ekstra) Du kan få GRATIS sparring i min facebookgruppe to gange om ugen.
Spirituel søndags-samling.
Spirituel Søndags-Samling – hver søndag kl. 20
Og med energiarbejde hver torsdag i Torsdags Tjek-in
Torsdags Tjek-in på Facebook – hver torsdag kl. 20.
God arbejdslyst og velkommen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere