mandag 03. maj 2021

Vi behøver ej nøjes…


Husk altid, at vi gerne må. Måske skal der ryddes noget gammel energi af vejen. Måske skal der træffes andre valg, end der plejer. Måske skal der mærkes efter, i stedet for at tænke efter. Måske skal der fyldes op, i stedet for at give. Måske er det tid til at finde det hengemte frem.
Det er aldrig for sent, om du er 20 eller 80, så er vi her for at lære, opleve, erfare. Og er du i live😜, er du stadig igang. Din sjæl er her for at lære. Den der gamle overbevisning om at “gamle” mennesker er færdige med livets lære. Den holder altså ikke. Vi bliver aldrig færdige. Ingen af os. Vi må tage det hele med. Giv ikke op på udvikling, læring og erfaring. At tage til dig af livets kraft.
Ja, det bliver sværere og sværere, for jo ældre man er, jo mere er der at deale med. Jo længere tid har man levet i den gamle , nu tunge energi i 3. Diminsion. Og jo bedre forsvarsværker er der sat op. Altså værn der skal holde os væk fra den egentlige overflod. Den som vi faktisk er i stand til at skabe selv, hvis vi tør rense os fra de gamle energier. Begrænsende tanker, følelsen af adskilthed, alenehed, forsikringer for dit og dat og den evige “pas på”, det kan du ikke tillade dig, restriktioner og påbud, som er “nedarvede”, fra mange generationer.
Det er faktisk tilladt, at stille spørgsmål om de nu også passer til dig. Eller om der findes andre måde at anskue, leve, elske, være tilstede osv.
Faktisk må du konstruere dit liv præcis, som du vil. Du må også gerne blive hvor du er.
Men jeg har fundet nye veje, nye måder at leve en fantastisk kærlighed, nye måder at tilgå mit liv på. Andre former, andre perspektiver, andre fællesskaber. Og jeg lever godt, jeg lever frit, og jeg lever i forholdsvis fred.
De former, som var gængse og den vej der var sat for mig, var ikke min. Ikke den der var bedst for mig, og det viste sig så tydeligt, at ingen kunne tage fejl. Og alligevel fik jeg stillet et meget begrænset og fattigt liv i udsigt af læger og sågar andre mennesker omkring mig. Det var ikke af ond vilje, men misforstået omsorg og kærlighed, måske misforstået velfærd, dog mest af den gammelkendte frygt for det ukendte. Det ved jeg og det er ok. Det er en helt normal reaktion i den gamle energi. Du ved, hvad du har, og græsset er ikke grønnere hos naboen. Men det var det. Men det har været en omvæltning, at gå vejen og vil være en livslang rejse, for jeg vil IKKE NØJES. Jeg vil gerne have mit fulde potientiale med. Og jeg vil med glæde lære hele livet.
“Jeg vil ikke nøjes” Det har jeg sagt, og ment, siden mine tidlige teenageår. Men præcis hvad det indebar og egentlig var, det ved jeg først nu. At leve på alle planer. Gennem krop, sind OG SJÆL.
Det var nemlig DET fokus og vejen dertil jeg manglede.
Og jeg vil stadig ikke nøjes.
Vi må ikke nøjes, der er altid en drøm, en længsel, et kys, en kærlighed, en ven, et fælleskab, et kram.
Og der er så meget vi skal lære, vi mennesker.
At leve i nuet, at flyde frit med vores lyst, at elske uden forventninger, at bare være, at føle det helt stille nærvær, at turde os selv, som vi virkelig er, at se lyset i os selv. Og når det så evnes…. At give det hele tilbage til andre, der mangler.
Kærlig hilsen Jette.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere