onsdag 29. september 2021

Generelt om læring i DFK.


Lidt om selvudvikling, at lære om og arbejde med sig selv:
Der sker ændringer, når vi arbejder med energi. Om vi inddeler så vi kan finde rundt og kalder dem chakra, eller bare energi, fysisk, mentalt eller noget helt 3. Så piller vi i et af menneskets afdelinger eller områder, har det effekt på de andre.
Også når vi arbejder med de områder som har forbindelse til dem, som vi mærker.
Når vi arbejder mentalt sker der ændringer i fysikken, sjælen, vores følelser og i de usynlige energilegemer (og aura, det æteriske legeme)
Arbejder vi med følelser eller fysikken, sker der ændringer i de andre. osv.
Og det vil man kunne mærke, sanse og observere. Og det er i klar til. Den rejse er en rejse i jer selv og i jeres bevidsthed. Og dem er allerede startet lang tid inden i kom her. Nu er forandringerne bare noget jeres bevidste hjerne-afd.
Der sker forandringer på alle de områder, som hører under de enkelte chakraer, DVS. fysisk, mentalt og sjæleligt/åndeligt. Og det påvirker os.
Hvert chakra er en energetisk repræsentation af et område i jer.
Det har hver et helt netværk til fysik, kirtler, toner, vibrationer, følelser, mental indstilling, tanker osv. Og derfra handlinger, adfærd og ageren alt efter balance og tilstand.
Dette er jer, jeres samlede personlighed i energi.
Energien har en krop og den kender i. ;-), men den vil begynde at tale et andet sprog.
Alt dette er jer og en hel fantastisk rejse.
Og så er vi ikke engang nået til samspillet med omverden, andre mennesker, energier, osv. Vores relationer, som snart ikke kun vil indebære andre mennesker, systemer og institutioner, men alt levende og alt med en energi.
Det sørger jeres sjæl for, sammen med jeres bevidsthed.
Og til det og meget andet, fungere jeg gerne, som både co-pilot, når vi skal op og dykker-kammerat, med ilten, når vi skal ned.

Så længe i er medlem i DFK, får du mulighed for guidning og støtte i det omfang det er muligt på vores lives og i gruppen.
Hvis i føler et yderligere behov og ønsker det, så yder jeg også 1:1 sessioner og personlige tilrettelagte forløb, hvor du og din åndelige vej er i 100% fokus.

Alt påvirker hinanden i en grad, som mennesket slet ikke er fuld bevidst om endnu. Derfor det er vigtigt at notere, spørge, kunne få råd, lære sig selv at kende på alle planer. Og i et tempo som man selv sætter.
Vi har brug for at lære og at have mentorer omkring os. Om livet og om at være menneske OG sjæl i universet, på ALLE plan.
Og det gælder os alle sammen uanset, hvor langt vi er og det varer hele livet.
Selvhjælp og selvhjælpsbøger er ofte IKKE nok, når først toget allerede er kørt fra perron og slet ikke, hvis det er kørt ud på et sidespor.
Det er et frit valg, hvor meget og hvor hurtigt.
Det er ikke kun i den spirituelle/ åndelige afdeling. På alle livets områder.
Udbyttet og effekt er lige med indsatsen og dedikationen.
Så vil du, så gør og tro på, at du kan.
Mod finder du, hvis du vil det nok.
Hav tillid til, at du er lige her af en årsag.
Du er klar.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere