fredag 27. november 2020

De små skridt, det store show, den lille dans.

Jeg rakte ud, prøvede at fange,
Jeg spurgte, og søgte. Jeg bad om, sendte ønsker. Og forventede svar.
Jeg fortalte, gav og håbede på genkendelse og modtagelse.
På kærlighed, på svar.
Hvem der? Er der nogen?
Der var stille.
Jeg vidste vi var flere, men hvor.
Jeg hoppede og viste mig frem. Blev til underholdning, men aldrig taget seriøst.
Jeg blev lille, og møblerbar. Hvordan skal jeg være, byg mig så jeg passer.
I håbet om at finde jer og dermed mig.

I formede jer ud af mig.
Jeg blev jer, men var ikke mig.
Jeg vidste jeg hørte til, men ikke her. Hvor så?
Jeg rakte ind, søgte og fandt.
Jeg bad om og fik. Jeg fortalte og gav, dansede og sang.
Jeg blev set, genkendt og budt velkommen hjem.
Her er stilhedens svar fra mit hjerte og min sjæl, min ressource.
Her er mit hjem, min base, mit centrum.
Lad os mødes og være.
Vi er alle, men jeg er ikke jer og i er ikke mig.
Her lyttes og tales, her skabes og elskes, her tales og svares.
Her er grines og grædes.
Vi fandt hinanden.
Du og jeg.
Her er vi sammen i kærlighedens sprog.
Her er stilhed, og genkendelse.
Her er liv og bevægelse.
Tolerance og plads, forståelse og rum.
Kærlighedens ensomhed, arm i arm med kærlighedens universelle favntag.
Vi fandt hinanden i kærlighedens kilde.
Kom, skal vi danse solen træt.

oznor

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere