onsdag 13. januar 2021

Dagens peptalk om energi – naturligvis…

Dagens peptalk om energi.
Dine tanker former dine følelser. De udgør så din energi og vibration. Dine tanker og ord er et udtryk for din bevidsthed. Den er skabt af dit liv, dine erfaringer og al anden lærdom. Det du har med dig, din bagage, dit ophav. Hele din videns og erfaringsbank.
Det er ud fra denne at du vælger og handler. Det er her du har dine vaner og mønstre.
Forvirret…Det skal du ikke være. Det hele hænger bare sammen og er filtret sammen.
Det er din virkelighed. Men det behøver ikke være andet end et øjebliksbillede, for vi ændre os jo med tiden…
Eller gør vi, altså ændres af os selv med tiden.
Nej det tror jeg ikke på. Jeg tror at nuet og livet igen former os. Som en uendelig cyklus. En cirkel af liv. Woohuuu
Hold da helt ferie en smøre hva?

Det fede ved alt dette er, at så har vi jo faktisk en vis indflydelse. Ja, og heldigvis.

Vi skaber selv vores virkelighed. Men jeg tror på at vi guides og vejledes af vores energi. Tidligere liv, førliv og nu.
At vi har vores tidslinje, som vi med jævne mellemrum guides tilbage på, hvis vi skulle komme alt for langt væk fra alfarvej.
Alfarvej er cirka det vi skal lære i dette liv, plus/minus. Vores sjæls læring. Deraf kommer vores energi ret godt i spil og vi møder dem og det vi skal i livet. Det og dem der kan hjælpe os på vej.
Guidningen hertil finder vi i længsler, dybe behov, det vi er optaget af, selv om ingen andre i vores nærhed er. Det vi brænder for, tiltrækkes af, vores særegne talenter, det vi ikke kan lade være med.
Så gør det, hvis du stadig husker og kan mærke hvad dine gamle drømme var. Dem der aldrig forlader dig, men som du måske er kommet langt fra.
Lær at mærke dig selv og dine behov. Du er sikkert mega god til at mærke alle andres.
Og nej det har slet og ret intet at gøre med egoisme, selvoptagethed, narcissisme eller mig mig mig. Det er simpelthen en nødvendighed at kende sig selv til bunds, hvis du agter at gå din helt egen personlige oprindelige sjælevej.
Det er også en nødvendighed, hvis du er et kærligheds menneske, hvis du elsker at yde for andre, hjælpe, støtte osv. Men også hvis du bare gerne vil stå stærk og fast. hvis du ønsker at kunne sige til og fra, når du mener ja og nej. Og samtidig føle ro og have det godt med dig selv.
Det er svært for de fleste at sig fra, selv når det kommer til helt almindelig styring af hvad vi selv orker og formår. Vi yder og yder. Prøver at følge med ræset i hverdagen, fordi vi rigtig gerne vil gøre det godt for alle.
Vi har jo nok lært, hvad vi må og ikke må. Men er det hensigtsmæssigt, er det sundt, er det i overensstemmelse med hvem DU er?
Hvis det ikke var fra vores indre medfødte urkraft
Hvorfra skulle vi ellers hente vores styrke, vores egen vejledning, vores balance, ro og kærlighed fra, hvis det ikke var fra vores eget indre.
Jeg vil virkelig gerne hjælpe dig med min viden og erfaring om energi.
Den der er tilgængelig lige ved hånden, hvor du kan hente fra en uendelig uudtømmelig kilde. Din egen kilde og hvordan du finder den kilde i dig selv.
Et tip, et råd, en viden om hvad og hvordan du kan forme din virkelighed, din verden og tiltrække det du ønsker dig.
Måske bare hvor du ellers kan finde inspiration.
Bare du ved, at jeg til enhver tid vil hjælpe på ved, når og hvis du føler et behov.
Du skaber og er energi og vibration hele tiden, som du tiltrækker alt med. Om den er god eller dårlig er universet ligeglad med. Den levere bare et match.
Lær hvordan du tjekker din vibration i din hverdag, hvordan du kan øge din skaberkraft og forandre din hverdag til det bedre. Der er altid noget vi kan forbedre. De fleste af os i hvert fald.
Forandre din vibration og du ændre det der kommer forbi din dør.
Rigtig dejlig dag.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere