tirsdag 23. februar 2021

Blogindlæg: Overflod af “hvad”?, og Hvordan?.

Med oplysning følger ensomhed.
Men også bevidstheden om at vi er flere.
Og vi bliver flere og flere, gudskelov…ventetiden har været lang.

Kære lysarbejdere find sammen.
Giv og del.
Når vi kan det uden tanke på, hvad vi selv får og kan tage.
SÅ har vi en chance får, at holde faklen højt.
Sammen er vi meget mere.
Både i antal, synlighed og i energien.

Overflod er universets og derfor menneskets naturlige flow og balancepunkt.
Det er derfor manifestationsraten og hastigheden stiger med øget bevidsthed. Din udståling, vibration og lys, er det der trækker, om man så kan sige. Tiltrækningen af lige/ensvibrerende i stof og ånd.
Som jo er summen af din vibration og lys og graden af “din” udvikling.(sjælen og stoffet i forhold til ånden)
Den mængde af lys du er i stand til at optage fra kilden/universet, i dine legemer.
Mere om vores energilegemer en anden dag. Jeg har så småt startet op for vidensdeling her på siden i bloggen om livet. Til yderligere udveksling og formidling i esoterisk viden, på et niveau og plan, som bliver mere spiseligt og i tråd med min egen oplysningsgrad, naturligvis. Det kommer i et tilgængeligt bibliotek her på siden.
Ok, beklager afstikkere, 😉 videre.
– Kunne man tænke sig en tilværelse, hvor vi bare “har nok” til, at leve et godt liv.
Ikke for meget, ikke over, over, over.
Mere, mere, mere.
Bare nok.
Kan “godt nok”, virkelig være overflod.
Barren i den kosmiske normaltilstand af overflod og velstand, sættes ikke alene af det menneskelige ego, vilje og tanke. Det virker som mange tror det, jeg ved det ikke, men det virker sådan. Manifestationsklubber der sælger regelsæt, som lover økonomisk rigdom og store materielle gevinster. Hvis du bare lige…. Og det virker naturligvis for nogle. Det gør det også at spille i lotto eller gamble. Jeg mener at tiden og energien er meget bedre brugt, hvis du bruger disse tilbud til faktisk, at løfte din vibration, din dannelse og din karakter. Øger din bevidsthed, viden og erfaring.
Er bevidstheden og dermed vibrationen så høj, at du mest lever i en overflodstilstand, så er du allerede ovre den menneskelige børnesygdom. Grådighed og begærlighed for egen vinding.
Overflod er en tilstand, som måles på HVEM DU ER.
Ikke på, HVAD DU HAR.
Og hvem måler og deler ud? Ja, det gør det vi selv er en del af. Universets energiforsyning, her med loven om årsag og virkning.
Altså igen kosmisk energi. Den du er.

Du har det, du har brug for. Du indeholder alt. For at lære og yde din mening og formål med din inkarnation. Der er ikke kvikfix uden en årsag. Ellers er det jo at leve og nyde livet, gå i lethed, med mod og vilje. Og med en god guide under armen. Din intuition. Og nyde turen undervejs med alle de up and downs der må og skal til.
Det er jo her vi lærer allermest, også om manifestation af overflod. Tiltrækning, ånd, stof, tid, rum. Ja livet.
Det er derfor, det er så virkningsfuldt at gøre sig selv hel. I overensstemmelse med sig selv. Sit oprindelige, autentiske og ægte selv.
Så stopper kampen. Og det glider og flyder af sig selv.
Det handler stadig om vibration og energimatch.
Er det ikke skønt. 🤣
Tror aldrig jeg bliver færdig med kosmisk energi,,, nååårrr nej. Vi er jo energi. Mikro og makrokosmos.
I just love it…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere