tirsdag 09. marts 2021

Blogindlæg – Kosmiske energier og os


Sidste uge i Torsdags tjek-in, brugte vi tid og krudt på, at cleare energi og gøre rent i vores energikroppe.
Det er bl.a det slags energiarbejde vi laver i den feminine krigers univers.
Kosmiske energier og astrologiske hændelser mellem de energiskabende planeter, har en indflydelse på vores liv, ageren og mønstre. På billedet kan du se, hvorfor vi skulle lige det, på dette tidspunkt. Som jeg forklarede, var det af afgørende betydning, at vi renser kanalerne på dette tidspunkt. Sådan at klarhedens energi, kan nå os i næste uge, inden nymånen i weekenden. Fordi vi så bedre kan vide, hvordan og med hvad, vi gerne vil udnytte nymånens kraftfulde energi til at søsætte det nye. Det nye, som bedre kan nå os gennem rene kanaler.
Waow, hva?
Det er denne planetkonstellation(se foto) , som hjælper os på vej med at se, mærke, forstå, høre klart. Så hvorfor ikke udnytte det helt gratis skub, som kosmiske og universelle energier forærer os. Og de svingninger mærker jeg i god tid. Jeg følger indre og ydre fornemmelser, vibrationer og beskeder. Og deler med dig, gennem Den feminine kriger.
Det er et faktum, at vi alle påvirkes af kosmiske energier fra bl.a planeter og det har været almindelig anerkendt og brugt, i den esoteriske del af vores verden i tusindvis af år. (og i den vestlige verdensdel ødelagt, undertrykt og næsten udraderet, af manipulerende magthavere af flere omgange gennem tiden.)
Vi er heldigvis på vej tilbage, om ikke andet den spæde start. Det er hvad det store vibrations – og energiskifte handler om. DDet som astrologisk slutter nu.
Vi må gerne nu, både tro og praktisere. Og den indre hellige åndelige visdom, hvid magi, spiritualitet og okkultisme, er i det mindste lovlig i vore dage. Mere og mere almindelig, mindre mærkelig og underlig. Forsømmes mindre.
Der er virkelig mange der søger nu, efter de glemte og fortrængte dele af vores helt naturlige dele og afdelinger af den menneskelige væren, incl sjælens liv. Vi søger viden, visdom og erfaringer på alle planer, af både os selv og for den sags skyld hele universet og mere til. Altså alle verdener under og over os. Og nej vi er ikke universets verdensherskere. 😉. Vi er medskabere. ❤️
Vi søger og acceptere efterhånden bl.a vores energikroppe, den esoteriske almenneskelige viden, der ligger latent i vores væsener.
Men for bare, at kunne nærme sig bare noget af alt den visdom må der faktisk gøres klar og rent. Der må rene kanaler til. Som vandløb, hvor skidt og forhindringer nedsætter vandets strømning og videre færd.
Det er hvad vi også laver, i den feminine krigers begivenheder.
Vi taler også om esoterisk viden, visdom og erfaringer.
Det er vigtigt at denne form for forening og udvikling ikke bare bliver lalala, for det er slet ikke hensigtsmessigt. Og kan adtedkomme omveje for læring.
En samling af alle vores dele, er det der forøger vores bevidsthed og får os videre på menneskets vej, gennem sjælens mange inkarnationer.
Forståelse både i krop, ånd, energi og intellekt er så vigtig. Sammen med en fornuftig praksis og udøvelse af forskellige former for energiarbejde.
Fællesskab er vigtig og med tiden også en vejviser.
Den første øvelse, handling og lære er altid, i vores forstyrrede opmærksomheds- krævende verden AT VÆRE STILLE LÆNGE NOK.
På Torsdag d. 11.3 kl 20 i Torsdags tjek-in hos den feminine kriger i facebookguppen laver jeg en øvelse og træning i netop stilhed, koncentration og opmærksomhed.
Kom og vær med🤗❤️.
Med venlig hilsen
Jette.

Tilmelding

5 + 14 =

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere