fredag 11. december 2020

Åben til magien -og du vises vejen…

Når vi åbner os for de tegn og symboler der vises os hele tiden, så er det fordi du guides i en bestemt retning.
Den retning vil altid være til dit højeste bedste, set ift. den situation, livsfase eller omstændighed du står i.
Så vær opmærksom og prøv om du kan lære, at afkode denne vidunderlige vejledning.
Det er for netop, at åbne op for muligheder, der vil føre dig tættere på din egen tidslinje. Altså tættere på dit højeste formål, som sjæl og menneske i denne inkarnation. Tættere på dit formål, hvad der er meningen at du skal lære og udrette mens du er her.
Det er meningen du skal opdage, finde og bruge dine specifikke gaver, evner og talenter i dette liv og bruge dem i denne proces.
At vi har masser af ånd, spirituelle evner og kontakt til andre planer, betyder ikke at vi alle skal bruge dem til andre. Vi skal først og fremmest bruge dem til vejleding på vores egen vej. Så kan det godt være, at du finder ud af, at du skal leve som Clairvoyant, healer eller andet. Men det er ikke sikkert, at det primært er der disse evner skal i brug. Brug først og fremmest dig selv til dig selv.
Skab endelig en god forbindelse til dit indre og dermed din intuition eller mavefornemmelsen. For det er her du kan afgøre, om det du mærker er det rigtige for dig. Det er alfa omega, at bruge denne indre vejledning til at skabe ro og klarhed for dig selv. Så du netop ad denne kanal bliver i stand til at lytte, se, vide osv., hvad der er fortælles og hvilken guidning du får med på din vej.
Tag stilling og brug det du får herfra. Lad dig vejlede til handling.
Det kan være, at du skal et par omveje, fordi der er noget tunghed, noget stagneret energi, blokeringer eller gammelt støj og tillærte mønstre, der skal ryddes af vejen først. Dette kommer også op til overfladen og du vejledes på samme måde i at rydde dette af vejen. Oftest i flere omgange, og i flere lag. Indtil der er klar bane igen.
Det er ikke altid det umiddelbart vil give mening i vores hjerner og vilje. Eller at vores handlinger giver mening for vores omgivelser og omgangskreds, men det er stadig den rette vej, hvis det føles ret.
Min pointe er, at du skal stole på dig selv, eller gøre dig selv den tjeneste, at lære at stole på dig selv og din indre guider. Lær dem at kende, lær deres sprog, tegn, symboler at kende. Det er vej til, at lære dig selv at kende. Sådan dit inderste jeg, din sjæl, ånd og dertil dit hele jeg.
Stol på dig, dit inderste, din egen indre stemme og gå med den.
Du guides, du lytter og du gør dit bedste. Jeg tvivler ikke et sekund på, at det vil være givende for dig og din vej. Det er dit eget flow, din egen vej det handler om. Ingen andens.
Men det kan skræmme og det lille jeg kan gøre oprør, og gør det med garanti også. Med tvivl, frygt, med nej-hatten og negativitet. Det kan næsten ligne en krig af selvsabotage.
Derfor kræver det en beslutning, et bevidst valg, at være tro mod sig selv i så høj en grad.
At følge sig selv, tage det der kommer med og kommer op for at kunne tage det ene skridt efter det andet på din egen livsvej. At love sig selv, at følge energien og flowet, beskederne og din intuition. Hver gang, i alle henseender, specielt når du vælger til eller fra på alle områder.
Ofte kræver det støtte, hjælp og vejledning fra andre. Men igen lad dig guide derhen hvor du mærker det er godt. Vi møder oftest dem der skal og kan vise os på vej, enten den lige vej eller en omvej. Stol på at det også er et tegn og en mening. Men lyt til dig.
Vi møder ofte mennesker på rette tid og rette sted.
Tilfældigheder, er der nogle der kalder det. Jeg kalder det at følge sin tidslinje for læring og mening. Universet og en genspejling af vores energi, sætter os i stævne.
Og den energi finder vi i vores indre. Det er de samme universelle love der gælder overalt. Energi matcher energi. Energi er vibrationer og vibrationer er stemninger, fornemmelser og følelser.
Det kaldes alignment eller at være i overensstemmelse med den energi, som du gerne vil have mere af.
Derfor er det vigtigt, at du skaber dit eget liv, din egen virkelighed efter din egen sandhed og derfor bruger dine evner til at guide dig selv, først og fremmest.
Kærlighed er den stærkeste skaberkraft og energi vi besidder. Det er universets skabende energi og en af de højeste vibrationer, vi kan være i. Det er kærlighed som vibration, altså energi jeg referer til. Kærlighed som intension er den rene vare, livsenergi og livskraft. Den er helt afgørende for det resultat og den oplevelse du har, i enhver situation. Energi lader sig ikke snyde. Den har ingen mening, ej heller findes god eller dårlig energi. Energi er energi. Det er os mennesker der dømmer og bedømmer, måske fordømmer. Du får det du sender ud. Den er ikke længere. Det er kvantefysik.
Brug gerne din egen visdom fra hjerte, heal det, hvis du har behov. Og det har stort set alle.
Stort set alle mennesker har behov for, at slippe gammel energi der blokerer os i at skabe plads til nyt. Vi er ikke særlig udviklede, lige på dette område energetisk. Vi kan hjælpe på vores tanker og overbevisninger på vej med at fjerne gammel energi.
Vi har alle et ego eller et lille jeg, at slås med.
Stol på din egen visdom i hjertet, den taler gennem vejledning fra din intuition, som det første. Hvis du udvikler dig vil du også kunne få adgang til mere raffineret guidning gennem din spiritualitet og åndelighed. Og naturligvis gennem energiarbejde, først og fremmest med dig selv. Og til gavn for dig selv.
Lær dig selv, at kende. Find gerne modet til at gå i dybden med dine skygger, dit ego, dit lille jeg. Det vil åbne dig op for endnu mere visdom, i takt med at du, i energetisk forstand bliver mere ren i hjertet. Og da kommer tættere på din egen energetiske lyskrop.
Lær sproget af symboler, tegn og beskeder, som netop passer til dig. Vi får altid beskeder, som vi kan tolke og forstå, det er bare at sætte i gang. Måske med hjælp fra andre, google eller hvem du kender som du kan tale med og skaffe dig mere viden.
Den vejledning som andre kan give, kan kun gives til og med, hvor de selv er nået i både menneske og sjæls/åndelig udvikling. Det er lidt vigtigt at huske på.
Flyd med dit flow og se hvor det bærer dig hen. Det er en vidunderlig rejse. Skræmmende kan den være ja, derfor find dig nogle fæller at følges med. Lad dig guide frem. Specielt i lidt stramme tider i livet, er det guld værd, at have venner omkring sig. Både mennesker og sine egene guider, sit højere selv. Det er en ensom rejse og vi behøver hinanden.
Skab stilhed omkring dig og lyt, hvilken vej du skal vende dig mod. Hvilken retning, og gå da. Det stille rum er vigtigt, fordi det er her du skaber kontakt til dit højere selv. Udenom dit eget lille jeg, andre mennesker og dine omgivelser der larmer i frygt og usikkerhed. De vil så gerne bestemme og kontrollere.
Stilhed kan du skabe på mange måder. Mindfulness, meditation eller åndedrætsøvelser er ligegyldigt, bare det passer til dig og du ser en mening med det. Jordforbindelse er også vigtigt og det kan du få gennem fysiske aktiviteter af enhver slags.
Der findes gode kombinationer af det hele. Være i natur, være i naturens elementer på alle måder, sammen med stilhed. Det er fænomenalt til at skabe kontakt.
Vi leger med nogle at alle disse elementer på alle mine kurser, undervisning, seancer og healinger. Læs gerne mere i de forskellige menuer.
Find de metoder der virker for dig, prøv dig frem, men gør dig den tjeneste at udforske alle elementer. Fysisk, mentalt, åndeligt og spirituelt.
Jeg har afprøvet masser af metoder gennem mange år. Startende da jeg var helt ung, ca. 14-15 år med yoga og visualisering. Senere alverdens motion, et ret langt og krævende meditations kursus Vipassana på hele 26 uger, 8 ugers MBSR mindfulness-kurser. Og naturligvis alle de gængse med fokus på vejrtrækning, nærvær, mantraer og bevidsthed, chakra meditationer. Der er noget for enhver smag, stil og temperament. Og til ethvert formål, om det er stesshåndtering, personlig udvikling, spiritkontakt og åndelig udvikling eller andet behov, så findes der her en indgangsvinkel.
Jeg giver gerne ud af min viden og erfaring. Det gør jeg under seancer og undervisning. Jeg har fundet mine egne favoritter. Jeg finder stadig på nye vinkler og ny viden.
Livet forandres og vi forandres.
At skabe tid, rum og plads er det første valg, dernæst et valg om prioritering, for det tager tid og kræver opmærksomhed, at ændre noget som helst, der har været en vane for os.
Jeg håber dette skriv har givet dig noget godt. Og skab bevægelse og nysgerrighed på mere fra Den feminine krigers univers.
TAK.
Seancer og undervisning
1:1 healings samtale

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månen – et spirituelt værktøj

Månen, i en spirituelle hverdag med indre arbejde. Månen har altid virket dragende på mennesker, helt tilbage til vores tidligste forfædre. Og den fascinere os stadig. Den er tydelig at følge, når den går sin cyklus gang hen over himlen i løbet af en måneds tid. Månen...

læs mere

Drømme og ønsker – guide til at opnå dem.

Ønsker, drømme og manifestation. Gaveregn og kærlighed i overflod er et tilvalg. Men det er også at give dig selv tilladelse til værdighed. Værdighed til at modtage for den du er. I hjertet, sjælen og som menneske. Føler du det ikke, så er det måske der du skal...

læs mere

Sammenhold og fællesskab.

Hvad er det vi vil have? Hvad er det egentlig vi vil med os selv og hinanden. På en gang være dem vi er og være sammen. På en gang finde vores indre sandhed, tro på den og være den. For kunne vi mon bare være os selv sammen. Uden at det koster. En helt åbent og gratis...

læs mere